Aludon is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Eenduidige specificaties, heldere offertes en goede afspraken. De wensen van onze klanten zo helder mogelijk voor ogen hebben, dat is bij Aludon de basis. Onze kwaliteitsborging voldoet aan de ISO 9001 normering. Al onze processen zijn beschreven en iedere opdracht doorloopt deze processen.

Procesverbeteringen
Ieder jaar worden er bij Aludon twee interne audits gehouden en één externe audit door TÜV Rheinland. Eventuele verbeterpunten die hieruit naar voren komen worden direct doorgevoerd. Nu Aludon ISO 9001:2015 gecertificeerd is, betekent dit niet dat we stil zitten. We zijn binnen ons bedrijf gestart met het doorvoeren van nog meer en noodzakelijke procesverbeteringen (procescontrole) en technische wijzigingen.

Lean Manufacturing
Onlangs hebben we de eerste stappen gezet met het implementeren van Lean Manufacturing. Dat heeft maar één doel: het op peil houden van onze leverperformance. Kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid, daar gaat het om bij Aludon. Constant verbeteren zit in ons DNA, controle over onze bedrijfsprocessen is daarbij een must om kwaliteit te blijven leveren. Voorop te blijven in aluminium.

‘Quality is free, but it is not a gift’ – Phil Crosby

© 2022 · Privacy · Leveringsvoorwaarden · Ontwerp en Ontwikkeling Custard On & Offline Communicatie