Aludon betrokken bij de nieuwe Tribus-Civitas minibus voor QBUZZ

QBUZZ heeft onlangs de vervoer concessie voor Groningen en Drenthe verlengd tot 2029. Onderdeel van de concessie is een CO2 reductie van 90% voor het gehele wagenpark. Dit wordt bereikt met modern materieel, waaronder 26 stuks van de gloednieuwe Tribus Civitas Economy gebaseerd op de nieuwe Volkswagen Crafter L4.

Aluminium extrusie profielen

Tribus is sinds enige tijd klant bij Aludon. De Civitas blijkt vol te zitten met onderdelen welke hun oorsprong vinden bij Aludon. De vloeren bestaan uit aluminium extrusie profielen welke compleet bewerkt door Aludon aangeleverd worden. Het automatische deursysteem komt van de firma Ventura uit Bolsward. De aluminium deurprofielen komen ook weer volledig bewerkt bij Aludon vandaan. Dan hebben we nog de speciale verlichtingsarmaturen; ook weer Aludon!

Compleet geassembleerd aluminium product van Aludon

De klep in de vloer om minder-validen met rolstoel en al zelfstandig de bus in te kunnen laten rijden is bijzonder. Hier levert Aludon zelfs een compleet vooraf geassembleerd product. Kortom; een mooi modern product waar Aludon op verschillende vlakken bij betrokken is!

© 2024 · Privacy · Leveringsvoorwaarden · Ontwerp en Ontwikkeling Custard On & Offline Communicatie