Productieproces bij Aludon

Het productieproces begint voor ons al bij uw aanvraag. Hierbij geldt de stelregel; hoe meer informatie, hoe beter de aanbieding. Digitale tekeningen zijn door ons in alle gangbare bestandsformaten te verwerken. Doordat Aludon aan vrijwel alle takken van industrie en bouw toelevert, zijn wij meestal ook zelf goed in staat een inschatting te maken van de gewenste kwaliteit en wijze van aanlevering.

Minimaal benodigd bij uw aanvraag

  • Tekening met relevante maatvoering, zichtvlakken en (technische) eisen. PDF+Stepfile is meestal voldoende.
  • Gewenst aantal (per keer en eventueel per periode)
  • Aluminium legering.
  • Profiel gegevens (gewicht, pers tolerantie).
  • Toepassing (i.v.m. het te schatten kwaliteitsniveau)

Uitgangspunt is om uw product zo aan u te leveren, dat u het direct in uw proces kan toepassen zonder verdere handelingen. Als dit betekend dat er werkzaamheden zoals bijvoorbeeld coaten en anodiseren uitgevoerd moeten worden welke wij niet in huis hebben, dan kunnen wij hiervoor terugvallen op een ruime selectie vaste toeleveranciers. Vanzelfsprekend neemt Aludon hierbij de regie en verantwoordelijkheid op zich zodat kwaliteit en leverbetrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Als we de offerte op basis van de juiste gegevens hebben opgezet, dan is bij opdracht de werkvoorbereiding eigenlijk al zo goed als gereed. Eventuele inkoop van het aluminiumprofiel kan direct plaatsvinden, de te gebruiken machines worden direct ingepland, en werktekeningen worden, voor zover nog niet aanwezig, gemaakt. Ook wordt, voor zover nodig, de toeleverancier van ons ingeseind zodat deze ook zijn planning kan maken.

Dit alles resulteert in een volledig bewerkt aluminium profiel zoals u dat wenst, met de juiste kwaliteit, op het juiste moment in de juiste hoeveelheid geleverd. U kunt zich volledig concentreren op uw eigen kernproces zonder zich druk te hoeven maken over de aanlevering van de benodigde onderdelen!

 

© 2024 · Privacy · Leveringsvoorwaarden · Ontwerp en Ontwikkeling Custard On & Offline Communicatie