Aludon betrokken bij grote evenementen

De voorbereidingen voor enkele grote sport evenementen in de zomer van 2020 zijn volle gang! Achter de schermen is Aludon hierbij al betrokken. Op dit moment is de productie in volle gang voor speciale 19”racks voor Duty Cases in Drachten. Zij maken de frames waar alle beeld en geluid apparatuur voor deze evenementen in gemonteerd wordt.

Compleet met aluminiumbewerkingen

De frames zijn zo ontworpen dat zij snel en efficiënt met alle apparatuur erin verplaatst kunnen worden. Ze zijn super licht en toch zodanig robuust, dat de apparatuur tijdens de vele transporten en verplaatsingen toch maximaal beschermd blijft. Aludon maakt alle losse onderdelen van deze frames helemaal compleet met alle bewerkingen. Zelfs de inpersmoeren zitten er al in!

Aan de slag op basis van schetsen en prototype

Duty Cases melde zich bij Aludon in Drachten met de vraag of zij in korte tijd de onderdelen voor de benodigde 120 frames konden produceren. Aanvankelijk leek bewerkingscapaciteit niet zo zeer het probleem. Er bleken alleen (digitale) schetsen en een prototype van het rek te bestaan. Aludon kon dit snel en efficiënt oplossen door samen met de klant een digitaal 3D model op te zetten van de benodigde frames. De benodigde onderdelen konden hier vervolgens direct uit geproduceerd worden, waarbij de onderlinge passing gegarandeerd was. Heerste prototype leverde het bewijs, de productie kon opgestart worden. Aludon verzorgde ook het gehele logistieke traject en de inkoop van de benodigde materialen.

 
© 2024 · Privacy · Leveringsvoorwaarden · Ontwerp en Ontwikkeling Custard On & Offline Communicatie