Nieuwbouw Aludon logistiek in Drachten

Het nieuwe logistieke centrum van Aludon in drachten is bijna klaar. De opslagruimte voor aluminium profielen en gereed product in Drachten ligt daarmee op schema. ‘In het logistieke centrum van Aludon is straks 3000m2 opslagruimte beschikbaar’, aldus Aludon directeur Piet Dijkstra. ‘Het wordt een magazijn speciaal voor lengtemateriaal (bundels), maar er is ook ruimte voor het sorteren en samengesteld verpakken (kitten) van aluminiumproducten. Aludon logistiek beschikt verder over drie laaddokken voor het containerlossen en -belading.’

Aludon in Drachten bestaat inmiddels 25 jaar en is uitgegroeid tot specialist in het leveren en bewerken van aluminiumprofielen, maar biedt ook ondersteuning bij de ontwikkeling en prototyping van nieuwe producten. Bovendien heeft Aludon jarenlange ervaring met de verdere assemblage van gemaakte aluminiumonderdelen.

Nieuwbouw Aludon in Drachten bijna klaar

Er wordt hard gewerkt aan de laatste loodjes in het nieuwe logistieke centrum van Aludon in Drachten. Het nieuwe pand is zo goed als klaar en de eerste vracht is zelfs al gelost. Volg hier de voortgang.

© 2020 · Privacy · Leveringsvoorwaarden · Ontwerp en Ontwikkeling Custard On & Offline Communicatie