Nieuwbouw Aludon logistiek in Drachten

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe logistieke centrum voor aluminium profielen en gereed product van Aludon in Drachten. ‘We verwachten dat het nieuwe pand rond de zomer 2020 klaar is. In het logistieke centrum van Aludon is straks 3000m2 opslagruimte beschikbaar’, aldus Aludon directeur Piet Dijkstra. ‘Het wordt een magazijn speciaal voor lengtemateriaal (bundels), maar er is ook ruimte voor het sorteren en samengesteld verpakken (kitten) van aluminiumproducten. Aludon logistiek beschikt verder over drie laaddokken voor het containerlossen en -belading.’

Aludon in Drachten is uitgegroeid tot specialist in het leveren en bewerken van aluminiumprofielen, maar biedt ook ondersteuning bij de ontwikkeling en prototyping van nieuwe producten. Bovendien heeft Aludon jarenlange ervaring met de verdere assemblage van gemaakte aluminiumonderdelen.

Nieuwbouw Aludon in Drachten

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe logistieke centrum van Aludon in Drachten. We verwachten dat het nieuwe pand rond de zomer klaar is. Volg hier de voortgang.

 
 
© 2020 · Privacy · Leveringsvoorwaarden · Ontwerp en Ontwikkeling Custard On & Offline Communicatie