Nieuwbouw Aludon logistiek in Drachten

Het nieuwe logistieke centrum van Aludon is klaar! Onder de naam PCU Logistics biedt Aludon 3.000m² oppervlak met een hoogte van 11 meter aan opslagruimte. Deze ruimte is daarmee zeer geschikt voor lengtemateriaal (bundels), maar ook voor het sorteren en samengesteld verpakken of kitten van aluminiumproducten. Daarnaast biedt deze opslag ook ruimte voor palletopslag aan niet aluminium gerelateerde zaken. PCU Logistics beschikt over drie laaddokken voor o.a. het lossen en beladen van containers. Voor een efficiënte inslag, opslag, uitslag en realtime inzicht van de voorraad, heeft PCU Logistics het warehouse management systeem van Boltrics geïmplementeerd.

Het logistieke centrum in Drachten is vanaf de A7 goed bereikbaar en direct grenzend aan de fabriek van Aludon. De opslagruimte zal nog verder worden uitgebreid met verrijdbare pallet- en draagarm stellingen, maar de mogelijkheden zijn nu al heel divers:

– Opslag van pallets.
– Opslag van bundels. Uit deze voorraad kan eventueel door Aludon order gestuurd geproduceerd worden.
– Opslag van halffabricaten of eindproducten na productie bij Aludon.
– Mogelijkheden tot orderpicken.
– Transport en distributie.

Meer weten over de opslagmogelijkheden bij PCU Logistics? Neem dan contact met ons op.

 

Nieuwbouw Aludon in Drachten bijna klaar

Er wordt hard gewerkt aan de laatste loodjes in het nieuwe logistieke centrum van Aludon in Drachten. Het nieuwe pand is zo goed als klaar en de eerste vracht is zelfs al gelost. Volg hier de voortgang.

© 2024 · Privacy · Leveringsvoorwaarden · Ontwerp en Ontwikkeling Custard On & Offline Communicatie